Etterlyses med fantomtegning

Politiet offentliggjorde tirsdag en fantomtegning av mannen som antas å ha voldtatt en kvinne på Klepp i Rogaland 15. april.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Tegningen er laget på grunnlag av vitneopplysninger. (Tegning: Politiet / SCANPIX)Tegningen er laget på grunnlag av vitneopplysninger. (Tegning: Politiet / SCANPIX)

Klepp (NTB): Voldtekten av den 24 år gamle kvinnen skjedde ved Frøylandsvatnet i området ved Sandtangen, like nord for kommunegrensa mot Time. Politiet ber nå folk som har tips eller opplysninger om personer som kan stemme med tegningen om å ta kontakt.

- Tegningen er laget på grunnlag av vitneopplysninger. Det er viktig å være klar over at dette ikke er noe portrett av gjerningsmannen, men at fantomtegningen kan ligne på gjerningsmannen, sier lensmann Hans Kyllingstad ved Klepp lensmannskontor i en pressemelding.

Kvinnen har forklart at hun søndag 15. april ble stanset av en mann på en tursti langs Frøylandsvatnet. Gjerningsmannen skal ha truet med kniv, ført henne inn i en hytte og der gjennomført voldtekten.

Politiet i Rogaland har så langt avhørt 85 vitner og prioriterer fortsatt voldtektssaken høyt. (©NTB)

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus