Etterlyses med fantomtegning

Politiet offentliggjorde tirsdag en fantomtegning av mannen som antas å ha voldtatt en kvinne på Klepp i Rogaland 15. april.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Tegningen er laget på grunnlag av vitneopplysninger. (Tegning: Politiet / SCANPIX)Tegningen er laget på grunnlag av vitneopplysninger. (Tegning: Politiet / SCANPIX)

Klepp (NTB): Voldtekten av den 24 år gamle kvinnen skjedde ved Frøylandsvatnet i området ved Sandtangen, like nord for kommunegrensa mot Time. Politiet ber nå folk som har tips eller opplysninger om personer som kan stemme med tegningen om å ta kontakt.

- Tegningen er laget på grunnlag av vitneopplysninger. Det er viktig å være klar over at dette ikke er noe portrett av gjerningsmannen, men at fantomtegningen kan ligne på gjerningsmannen, sier lensmann Hans Kyllingstad ved Klepp lensmannskontor i en pressemelding.

Kvinnen har forklart at hun søndag 15. april ble stanset av en mann på en tursti langs Frøylandsvatnet. Gjerningsmannen skal ha truet med kniv, ført henne inn i en hytte og der gjennomført voldtekten.

Politiet i Rogaland har så langt avhørt 85 vitner og prioriterer fortsatt voldtektssaken høyt. (©NTB)

Personvernpolicy