Åpen for alle - alltid

Jages etter dobbeltdrap

Jages etter dobbeltdrap
Jages etter dobbeltdrap
Artikkelen fortsetter under annonsen

Politiet i Nord-Trøndelag jakter på 26 år gamle Bahadir Mirzaolimov etter at to personer ble funnet drept mandag.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen
På rømmen
Den 26 år gamle asylsøkeren er fortsatt på frifot. Foto: Politiet.

Store politistyrker leter etter mannen i Namsos-området og i Overhalla, men politiet har ifølge politimesteren i Nord-Trøndelag ikke kjennskap til hvor den ettersøkte mannen befinner seg.

Mannen er asylsøker fra Usbekistan og har vært gift med den drepte kvinnen, men bor ikke lenger i Overhalla, ble det opplyst på en pressekonferanse som politiet holdt i Namsos mandag ettermiddag.

26-åringen kan være bevæpnet med kniv, men blir ifølge politiet ikke ansett for å være farlig for allmennheten.

Politimesteren i Nord-Trøndelag, Trond Prytz, sier drapsvåpenet være kniv og hammer. Politiet fikk beskjed om at noe alvorlig var hendt gjennom en telefonoppringing klokka 08.45 mandag morgen.

Den som ringte, fortalte at ei jente var blitt utsatt for vold og trengte hjelp, opplyste lensmannen i Overhalla, Erling Lundstadsveen, på pressekonferansen.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

- Vi rykket ut til huset der vi visste det bodde ei alenemor, og konstaterte at to mennesker var tatt av dage. Vi fant også barnet som hadde ringt, og vi fikk fortalt hva hun var blitt utsatt for. Dette ga grunnlag for jakten på den mannen vi mistenker for drapet, sier Lundstadsveen.

Jenta som ringte er i 10-årsalderen og får nå hjelp av det kriseteamet som er opprettet i forbindelse med drapet, opplyste lensmannen på pressekonferansen.

Ifølge det som kom fram på pressekonferansen ringte ikke jenta til politiet selv men ga telefonisk beskjed til ei kvinne som så ringte politiet. (©NTB)