Åpen for alle - alltid

Kan forlate RBK

Artikkelen fortsetter under annonsen

Rune Bratseth (46) vurderer framtiden i Rosenborg etter at han gir seg som sportsdirektør. Muligens forlater han klubben.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

RBKs høyt respekterte sportsdirektør, Rune Bratseth, åpner nå døra for at han forlater Trøndelag. Foto: ScanpixRBKs høyt respekterte sportsdirektør, Rune Bratseth, åpner nå døra for at han forlater Trøndelag. Foto: Scanpix

Bratseth slutter som sportsdirektør i RBK 1. juli. Opprinnelig skulle han få en ny rolle i trønderklubben, men nå er det ikke lenger sikkert at han blir.

– Jeg har fått flere jobbtilbud utenfra, både fotballrelaterte og andre. Det er fortsatt en mulighet for at jeg blir i Rosenborg, men det kan også hende at jeg finner meg noe annet å gjøre, sier Bratseth til Trønder-Avisa.

– Det som er sikkert er at 1. juli blir min siste arbeidsdag som sportsdirektør.

Det vil trolig drøye minst en måneds tid til før Bratseths erstatter er klar. Rosenborg har ennå ikke begynt samtalene med de aktuelle kandidatene.

Rosenborg-kaptein Roar Strand håper Bratseth fortsatt blir å finne på RBK-brakken.

– Rune har vært i klubben i en lang periode, og han har gjort en fabelaktig jobb her. Jeg håper han velger å fortsette i klubben, men har også forståelse for at han vurderer å gjøre noe annet, sier Strand. (©NTB)