Lader opp til VM med «Prison Break»

Lader opp til VM med «Prison Break»
Lader opp til VM med «Prison Break»

Hockey-brødrene Thoresen lader opp til morgendagens VM-start mot Slovakia med tøff amerikansk TV-action. – Her går det i Prison Break, avslører Steffen Thoresen til ABC Nyheter.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Foto: Håkon Mosvold Larsen, SCANPIX)
Patrick Thoresen lader opp, sammen med lillebror Steffen, med «Prison Break» før VM.

Patrick Thoresen og lillebror Steffen er romkamerater under VM i ishockey, og har laget sin egen «Hamar-oase» i 17. etasje inne i gigantiske hotell Kosmos i VM-byen Moskva.

- Ja, det er ikke så mye å finne på her. Vi skjønner jo ikke noe av TV’n, og da blir det jo fort kjedelig å være inne på rommet, forteller brødrene til ABC Nyheter. – Så vi har med PC, og kommer til å kjøre mye Prison Break under VM. Vi har havnet 10 episoder på etterskudd, og de skal vi ta igjen nå.

- Kanskje ikke så lurt å ta alle i natt, siden det er kamp i morgen?

- Hehe, Nei da. Vi skal prøve å begrense oss til to episoder, ler Steffen Thoresen.

Satser på mellomspill

Et skadeskutt norsk mannskap er dømt nord og ned av de fleste eksperter. Skal vi tro forhåndstipsene er B-VM neste stopp for Norge.

- Vi er en ung gjeng, men vi begynner å få bra internasjonal rutine. Jeg er helt sikker på at vi kan klare å kjempe oss til mellomspill, sier Steffen Thoresen.

Norge VM-åpner mot Slovakia i morgen, så venter Canada mandag og Tyskland på onsdag.

- Alle lagene er bedre enn oss på papiret, men jeg er sikker på at for eksempel Slovakia undervurderer oss. Spiller vi bra forsvar, og keeperne har dagen, skal vi slå dem. Vi kan klare å bli nummer tre i gruppa.

- Hvis ikke venter B-sluttspillet, der to av fire land må gå den tunge veien ned i B-VM.

- Det tenker vi ikke på, vi skal ikke dit, slår Thoresen fast.

Kult å dele med broderen

Patrick og Steffen Thoresen er ett av tre brødrepar i den norske VM-troppen, og i likhet med Spets-brødrene deler altså brødrene Thoresen rom.

- Ja, klart det! Vi er gode venner, det er kult å dele rom, slår Storhamar- og Edmonton-spilleren fast.

I morgen får Steffen (21) sin første viktige kamp med flagget på brystet, mens litt mer erfarne storebror Patrick (23) spiller med flagget på brystet for 22. gang i en offisiell kamp.

Personvernpolicy