SAS-streiken opphører fredag

Streiken blant danske SAS-ansatte vil opphøre fredag morgen, ifølge fagforeningen til de kabinansatte.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

København (NTB-Ritzau): Dermed kan tusenvis av også norske reisende trolig puste lettet ut. Det samme gjør trolig SAS-ledelsen: Konflikten kunne blitt svært kostbar for det skandinaviske flyselskapet dersom den ikke hadde blitt løst før helgen.

Siden streiken startet tirsdag, er 713 avganger avlyst og over 20.000 passasjerer er blitt berørt.

Rundt 1.000 norske reisende ble rammet av den danske kabinstreiken i SAS onsdag. Problemene ble noe mindre torsdag da rundt 500 nordmenn ble berørt. Norsk og svensk kabinpersonale sørget for at tre av ni fly kunne gå som normalt mellom København og Oslo torsdag, ved siden av flere interkontinentale avganger. (©NTB)

Personvernpolicy