Åpen for alle - alltid

- Krise i Vålerenga? Bare tull!

- Krise i Vålerenga? Bare tull!
- Krise i Vålerenga? Bare tull!
Artikkelen fortsetter under annonsen

- Vi er ikke fornøyd med sesongstarten, men det er altfor tidlig å snakke om krise, sier sportsdirektør Jan Erik Aalbu til ABC Nyheter.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Vålerengas dårligste sesongstart på elleve år er et faktum - gullkandidaten fra Oslos østkant har bare tatt ett poeng på sesongens tre første kamper. Men etter søndagens 1-4-tap for Brann i Bergen, avfeies alt prat om krise bryskt fra de ansvarlige i klubben.

- Vi tok to poeng på de fire første i fjor, da endte det med medalje, kontrer Jan-Erik Aalbu kjapt da ABC Nyheter snakker med ham ved bagasjebåndet på Gardermoen dagen derpå.

- Men sist dere startet like dårlig rykket dere ned?

- Vi kan ikke henge oss opp i historien, eller begynne å tvile nå. Sesongstarten har vært dårlig, det får vi ikke gjort en dritt med. Nå må vi se framover, sier sportsdirektøren.

Måtte overnatte i Bergen

Vålerenga tapte 1-4 for Brann søndag, og natta etter årets verste ydmykelse måtte klubben på toppen av det hele tilbringe på erkefiendens territorium, i Bergen.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

- Ja, vi fikk ikke fly, sier Aalbu, og varsler at han kommer til å bruke mye tid fremover på å få spillerne til og gi blaffen i hva andre mener om Vålerenga.

- Jeg begynte på jobben i går. Tok en kjapp prat med gutta ved middagen. Vi må legge kampen bak oss med en gang, selv om vi vet at media ikke kommer til å la oss glemme det som skjedde. Det kommer til å bli stilt tøffe spørsmål, sånn er det å være en del av Vålerenga, sier Aalbu.
Nekter å tenke på poeng

Neste kamp for Vålerenga er Strømsgodset på Ullevaal førstkommende lørdag. En kamp som kan se lett ut på papiret, men…

- Det er ingen lette kamper i Tippeligaen! Det blir tøft, men jeg kan forsikre deg om at vi gleder oss, slår Aalbu fast og nekter samtidig å svare på spørsmål om når klubben hans bør begynne å ta poeng.

- Vi kan ikke tenke poeng nå. Da får vi skuldra høyere enn øreflippene, sier sportsdirektøren og setter kursen mot Flytoget.