Meny

Jakter på væpnede innbruddstyver

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En person er arrestert etter at tre personer brøt seg inn i en bolig i Porsgrunn tirsdag formiddag. En av innbruddstyvene skal ha truet en person med et skytevåpen.

Porsgrunn (NTB): Politiet i Telemark mottok klokka 11.49 melding om innbrudd i et privathus i Langangsveien i Langangen i Porsgrunn kommune.

- Eieren av huset opplyste at han hadde overrasket tre personer som stakk fra stedet, to av dem stakk av til fots. En bil som kan være aktuell, en mørk blå Volvo, ble sett like i nærheten, sier operasjonsleder Magne Johansen i Telemark politidistrikt til NTB.

Han opplyser at en mann som kan være en av innbruddstyvene, kort tid etter skal ha truet en person med skytevåpen på Langangsbrua.

- Han ringte inn til 112 og sa han var blitt stoppet av en person på Langangsbrua. Vi vet ikke hva som har skjedd med denne personen, men håper han kan kontakte oss på nytt, sier Johansen.

Han opplyser at en person ble arrestert klokken 12.17, men dette skal ikke være mannen som truet med skytevåpen. (©NTB)

Illustrasjonsfoto forside: Scanpix

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus