Meny

Buddy- regissør gjør Varg Veum

Buddy- regissør gjør Varg Veum

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Filmregissør Morten Tyldum, best kjent for den norske publikumsuksessen Buddy, skal regissere den nye kinofilmen om Varg Veum som går i opptak til sommeren.
Foto/Copyright:
 Sandrew Metronome Norge
Filmen er basert på en av Gunnar Staalesens mest prisbelønte bøker, Falne engler.

Falne engler er den fjerde i en serie av seks Varg Veum-filmer som er under produksjon. Den første kinofilmen - Bitre Blomster - får norgespremiere 28. september 2007. Falne engler er den andre kinofilmen i Varg Veum-serien.

- Vi er så utrolig fornøyde over å ha fått Morten Tyldum med på laget, ikke bare er han en usedvanlig erfaren og talentfull regissør som kommer til å tilføre prosjektet et nytt og spennende blikk, han er attpåtil bergenser! Den perfekte kombinasjon, sier produsent Jonas Allen i en pressemelding

- Av skuespillere har vi fortsatt den faste gjengen som går igjen i alle filmene, Trond Espen Seim, Kathrine Fagerland og Bjørn Floberg, men denne trioen vil naturligvis bli supplert av en rekke andre, interessante skuespillere.

- I serien av Varg Veum-filmer har vår største utfordring i det siste vært å finne riktig regissør til Falne Engler. At vi nå har fått kontrakt med Morten Tyldum er av stor betydning for det videre løpet. Han er en av de norske regissørene som allerede har bevist at han kan kommunisere med et stort publikum, samtidig som han kan sette sitt personlige preg på filmene, sier administerende direktør i SF Norge, Guttorm Petterson.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus