Meny

Over 10.000 fikk hjelp av NAF i påsken

Over 10.000 fikk hjelp av NAF i påsken

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

NAF hjalp over 10.000 bilister i løpet av påskeuka, 17 prosent flere enn i påsken i fjor.

Oslo (NTB): - Folk har nok vært såpass trygge på at sommeren har kommet at de har lagt om til sommerdekk, og så har de gått på en smell da snøværet kom, sier informasjonsrådgiver Even Westerveld i NAF til NTB.

Han sier tallet på bilister NAF har hjulpet i påskeuka passerte 10.000 mandag formiddag.

Westerveld tror også 2. påskedag kan bli hektisk.

- Jeg tror det blir litt som 1. påskedag. Det er nok mange som ventet en dag med å reise hjem på grunn av det dårlige været søndag, sier han.

Aldri før har NAF mottatt så mange telefoner i påskehøytiden. Til sammen var det over 4.500 av telefonene som endte med utrykning fra NAF, også dette langt flere enn i fjor, skriver NAF i en pressemelding.

I snitt berget NAF en bilist hvert fjerde minutt døgnet rundt gjennom hele påsken.


Westerveld advarer bilistene om at bilen blir veldig tung og oppfører seg helt annerledes når den er lastet full av barn, hunder og bagasje. Han oppfordrer folk som reiser hjem fra fjellet om å ta seg god tid på veien og sørge for å holde god avstand til bilen foran. (©NTB)

---

Illustrasjonsfoto: Jon Eeg / SCANPIX

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus