Meny

Supportermeninger før sesongstart

- Vi tar gullet

- Vi tar gullet

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

I fjor holdt det på å gå helt galt. Trener Tom Prahl var på vei til å sende ned siddisene, men Nordlie reddet laget i siste serierunde. - Det blir jevnt mellom de 5-6 første, men vi tror vi vinner i å

Supporterne er av mange sett på som lagets «tolvte mann». I med- og motgang skal de støtte laget de har i sine hjerter. Trenere rundt om gir ofte fotballfansen mye av æren når laget vinner kamper, og mange spillere har uttalt at de gruer seg til å spille på spesielle stadion, nettopp på grunn av motstanderlagets harde kjerne.

Hver dag frem mot seriestart gir ABC Nyheter et Tippeligalags supporterklubb mulighet til å komme med noen betraktninger før sesongen starter 9. april.

I dag tar vi for oss Vikings supporterklubb, Vikinghordene.

Dette mener ABC Nyheter om Vikinghordene:

Hordene er i stadig vekst og i 2006 hadde klubben cirka 1600 medlemmer. De høres godt der de synger med sin «særegne» dialekt.

Avslutningen på sesongen i fjor viste at Hordene støtter sitt lag i mot- og medgang. Og da laget spilte siste seriekamp mot Brann i øsende regnvær, var Nye Viking Stadion stappfullt av supportere som heiet laget fram.

Klubben kan også skilte med et stort utvalg av supportersanger, men minuset må være at oppfinnsomheten ikke alltid har vært så stor når de har valgt melodier. Det kunne blitt riktig bra om Hordene hadde funnet nye melodier. Egentlig burde alle lagene i Tippeligaene rette øret mot Lillestrøm og høre godt etter når Kanarifansen synger.

Her er noen betraktninger fra Vikinghordene rett før sesongen drar i gang i dag.

1 Hvilken plassering havner dere på i år?

- 1. plass på oss i år. Det blir jevnt mellom de 5-6 første, men vi tror vi vinner i år. Vi har i hvert fall en stor mulighet.


2 Hvem er klubbens viktigste spiller?

- Dette er et lag der alle er like viktige.


3 Hvilken nykommer virker mest spennende i laget?

- Pimpong. Vi har savnet en rask spiller. I år har vi endelig fått den spilleren - med hurtighet nok til å løpe fra alle forsvar.


4 Hvem av de forsvunnede spillerne vil bli mest savnet?

- Ingen spesiell spiller vil bli savnet. Nesten alle de som er forsvunnet fra i fjor spilte knapt på A-laget.


5 Hvilken spiller i Tippeligaen skulle dere helst hatt på laget deres?

- Vanskelig å si, men da må det nesten bli Trond Erik Bertelsen. Han er en god venstreback. I tillegg ville det gitt laget en spiller med lokal tilhørighet.


6 Hvem av årets trenere får første sparken?

- Stig Inge Bjørnebye. Vi tror Start får det tøft i år. De har mange nye spillere som det kan ta tid å få kjørt inn. Vi har snakket med mange i Menigheden, og flere av dem tror det samme.


7 Hvem er Tippeligaens mest usympatiske spiller?

- Stabæks Inge Andre Olsen. Vi glemmer aldri en episode på gamle Stavanger stadion da han teatralsk falt etter at Peter Kopteff slo litt ut med armen.


8 Slik tror Vikinghordene tabellen ser ut ved sesongslutt.


Viking

RBK

LSK

Brann

VIF

Lyn

Stabæk

Odd

Fredrikstad

Aalesund

Godset

Tromsø

Start

Sandefjord


- Vi vinner, mens Start og Sandefjord får det vanskelig. Begge lagene har ridd på medgangsbølger de siste sesongene. Start får en vanskelig start, mens Sandefjord rett og slett ikke har godt nok mannskap til å overleve.

Les andre supportermeninger her.

Takk for at du abonnerer

Motta våre nyheter via Messenger

Jeg godtar brukvervilkårene
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus