To menn funnet døde i leilighet i Oslo

Artikkelen fortsetter under annonsen

To menn av utenlandsk opprinnelse ble funnet døde i en leilighet i Oslo lørdag ettermiddag. Politiet kjenner foreløpig ikke dødsårsaken, og obduksjonsrapporten blir sannsynligvis ikke klar før tirsd

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

De to mennene ble funnet i en leilighet i Maridalsveien på Ila i nærheten av Oslo sentrum. Klokken 15.04 påskeaften fikk politiet en bekymringsmelding fra venner av de to som ikke hadde fått kontakt med dem på flere dager. Knapt to timer senere, klokken 16.51, tok politiet seg inn gjennom vinduet i leiligheten og fant de to døde.

Ifølge politiet dreier det seg om to venner som har lånt leiligheten ved Alexander Kiellands plass. De var ikke folkeregistrert på adressen.

Dødårsaken er ukjent, men de to skal ikke ha noen åpenbare ytre skader.

Krimteknikere gjorde ferdig undersøkelsene på stedet lørdag kveld. Vaktleder Ingunn Braseth sier til NTB at det fremdeles ikke er noe som tyder på at politiet står overfor et dobbeltdrap.

- Jeg kan ikke utelukke det med hundre prosent sikkerhet, men det er ingen ting som tyder på at det er snakk om drap, sier hun til NTB søndag morgen.

Obduksjonsrapporten blir ifølge Braseth sannsynligvis klar tirsdag. Politiet vet hvem de to er, men de er ikke formelt identifisert. (©NTB)