Meny

Eliteklubbene får egne frimerker

Eliteklubbene får egne frimerker

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Til sommeren kan du kjøpe frimerker med favorittlaget ditt. Norsk Toppfotball og Posten er nå enige om en frimerkeavtale for klubbene i de to øverste divisjonene.

Begge fotos: Scanpix
Snart kan du kanskje frankere brevene dine med Raymond Kvisvik-porto. Fredrikstad og Rosenborg har allerede signert frimerke-avtaler med Posten.

- Jeg tror markedet er stort om vi gjør dette på riktig måte. Man kan for eksempel lage en samleserie der hver enkelt spiller i en klubb får sitt eget frimerke. Mulighetene er ubegrensede, og nå er det opp til klubbene å ta ballen, sier markedssjef Kjetil Lorentzen i Posten Norges Frimerketjeneste til ABC Nyheter

Rosenborg, Fredrikstad og 1. divisjonslaget Bodø/Glimt har allerede bestilt egne frimerker, mens en rekke andre klubber skal ha vist interesse.

- I løpet av sommeren er planen at vi skal selge fotballfrimerker for klubbene, og de kan også selge frimerkene selv. Dette er en variant av et produkt vi kaller personlige frimerker, forteller Lorentzen.

Fotballklubbene kan benytte kampbilder, logoen, spillerportretter eller hva som helst som motiver, og Norsk Toppfotball har allerede tatt i bruk frimerker med interesseorganisasjonens logo, forklarer markedsleder Iren Brynhildsen.

- Dette er en veldig spennende måte for klubbene å markedsføre seg på, og en avtale som gir oss store muligheter, sier Brynhildsen.

For ett frimerke med portoverdi på kroner 7 må kjøperen imidlertid ut med 11,50.
Norsk Toppfotballs Iren Brynhildsen forteller at de får en del av differansen i retur fra Posten, og at disse pengene går tilbake til de 30 medlemsklubbene.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus