Meny

Supportermeninger før sesongstart

- Godset og Odd går ned

- Godset og Odd går ned

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Blåhvalane ønsker seg Lyns Edu. Hovedgrunnen er at Sandefjord trenger de mange millionene storklubber kan bla opp for den unge nigerianeren. - En fantastisk spiller, sier de til ABC Nyheter.

Supporterne er av mange sett på som lagets «tolvte mann». I med- og motgang skal de støtte laget de har i sine hjerter. Trenere rundt om gir ofte fotballfansen mye av æren når laget vinner kamper, og mange spillere har uttalt at de gruer seg til å spille på spesielle stadion, nettopp på grunn av motstanderlagets harde kjerne.

Hver dag frem mot seriestart gir ABC Nyheter et Tippeligalags supporterklubb mulighet til å komme med noen betraktninger før sesongen starter 9. april.

I dag tar vi for oss Sandefjords supporterklubb, Blåhvalane

Her er noen betraktninger fra Blåhvalane rett før seriestart 9. april.

1 - Hvor havner dere på tabellen i år?

7. plass. Ser ikke noen tegn til at vi har blitt svekket fra i fjor og synes det er naturlig å sikte et hakk høyere. Tror at formasjoner og spillemønster sitter bedre og at laget innehar nok kvaliteter til å overraske også i år.

2 - Hvem er lagets viktigste spiller?

I SF er alle spillere viktige, men vi er selvfølgelig avhengige av at sentrale spillere som Knarvik og Tegstrøm også i år klarer å prestere maksimalt.

3 - Hvem av nykommerne i laget virker mest spennende?

Sampo Koskinen har vist veldig lovende takter, og Ebrima Sohna virker som en utrolig spennende spiller. I tillegg kommer Jan Frode Nordnes og Martin Jensen med masse rutine.

4 - Hvem av de forsvunne spillerne vil bli mest savnet?

Tom Kristoffersen var solid for oss i fjor, og det er synd at han valgte å legge opp. Utover det tror jeg erstattingene vi har fått er vel så bra, slik at ingen vil bli direkte savnet.

5 - Hvilken spiller i Tippeligaen skulle dere helst hatt på laget?

Edu fra Lyn hadde vel ikke vært helt dumt. En fantastisk spiller. Hadde ikke vært så dumt å få noen millioner fra et eventuelt salg heller.

6 - Hviken trener får først sparken?

Tipper en av Fredrikstads trenere må finne på noe nytt å gjøre.

7 - Hvem er Tippeligaens mest usympatiske spiller?

Vidar Riseth kan ha en tendens til å få litt nykker. Og etter episoden på Storstadion i fjor står han vel ikke akkurat høyt i kurs hos oss.

8 - Slik tror Blåhvalane tabellen ser ut ved sesongslutt.

 1. Rosenborg
 2. Lillestrøm
 3. Brann
 4. Vålerenga
 5. Lyn
 6. Viking
 7. Sandefjord
 8. Stabæk
 9. Fredrikstad
 10. Start
 11. Aalesund
 12. Tromsø
 13. Strømsgodset
 14. Odd

Tror vel at de fire i toppen fortsatt er hakket bedre en resten av lagene. Fra 5. plass og nedover tror jeg det vil bli jevnt hvor alle kan ta poeng fra hverandre. Tror nok årets serie blir like jevn og spennende som i fjor, og at avgjørelsene både i topp og bunn må vente på seg til siste serierunde.

Les andre supportermeninger her.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus