Norge kollapset i curling-VM

Norge kollapset i curling-VM
Norge kollapset i curling-VM
Artikkelen fortsetter under annonsen

Målet var medalje, men det var de norske gutta aldri i nærheten av i årets VM i curling. For, etter tap for både Danmark og Tyskland sent i går kveld endte mesterskapet med total kollaps.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen
Foto:
Skip på det norske laget Thomas Ulsrud sender avgårde en stein under kampen mot Tyskland. Foto: AP Photo / Jonathan Hayward /Scanpix.

Tekst: Espen Tvedt

Fasit for VM i kanadiske Edmonton er fire seire, og hele sju tap - en av Norges svakeste curling-mesterskap på herresiden noen sinne.

- En tøff opplevelse, sier Thomas Due til ABC Nyheter.

Og, nå skal gutta hjem til Norge å snu hver stein for å finne ut hva som gikk galt.

- Vi var i kjempeform for 14 dager siden, men det har vært null flyt og stang ut de siste dagene, sier Due. - Det nytter ikke å spekulere på hva som har gått galt nå, men vi må ta en grundig oppsummering når vi kommer hjem.

- Utrolig skuffet
Søndag kveld spilles VM-finalen i Rexall Place, foran 20 000 entusiastiske kanadiske fans. De norske guttas mål før mesterskapet var å være med og kjempe om gullet, men slik gikk det altså ikke.

- Vi er bare utrolig skuffet. Nå tar vi oss en lang og god pause, og så lover vi å komme sterkere tilbake neste sesong, sier Due på vei ut av Rexall Place og inn i den kanadiske natta.