Meny

Norge kollapset i curling-VM

Norge kollapset i curling-VM

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Målet var medalje, men det var de norske gutta aldri i nærheten av i årets VM i curling. For, etter tap for både Danmark og Tyskland sent i går kveld endte mesterskapet med total kollaps.
Foto:
Skip på det norske laget Thomas Ulsrud sender avgårde en stein under kampen mot Tyskland. Foto: AP Photo / Jonathan Hayward /Scanpix.

Tekst: Espen Tvedt

Fasit for VM i kanadiske Edmonton er fire seire, og hele sju tap - en av Norges svakeste curling-mesterskap på herresiden noen sinne.

- En tøff opplevelse, sier Thomas Due til ABC Nyheter.

Og, nå skal gutta hjem til Norge å snu hver stein for å finne ut hva som gikk galt.

- Vi var i kjempeform for 14 dager siden, men det har vært null flyt og stang ut de siste dagene, sier Due. - Det nytter ikke å spekulere på hva som har gått galt nå, men vi må ta en grundig oppsummering når vi kommer hjem.

- Utrolig skuffet
Søndag kveld spilles VM-finalen i Rexall Place, foran 20 000 entusiastiske kanadiske fans. De norske guttas mål før mesterskapet var å være med og kjempe om gullet, men slik gikk det altså ikke.

- Vi er bare utrolig skuffet. Nå tar vi oss en lang og god pause, og så lover vi å komme sterkere tilbake neste sesong, sier Due på vei ut av Rexall Place og inn i den kanadiske natta.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus