Meny

Cheddar-mania på nett

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Føles fridagene i påsken lange og tomme? Bruk tiden på å se en cheddar modne - på nett.[img_assist|nid=44358|title=|desc=|link=none|align=left|width=514|height=65]

Kjedsomhet er en merkelig ting. Det kan virke som om surfere blir dratt mot statiske og traurige nettsteder som fluer mot en ... ja ost. Siden åpningen i januar har for eksempel over 800.000 mennesker klikket seg inn på nettstedet cheddarvision.tv. På tjenesten kan du følge med på at en middels stor bit av cheddar modnes. Og stort mer er det ikke.

Likevel har cheddarvision fått en trofast tilhengerskare som følger med og kommer med stadige oppdateringer. Nylig ble det meldt om at noen satte en klistrelapp på osten, og at lappen nesten falt av! Gisp. Begivenheten skal ha sjokkert og rystet fansen som har blitt vant til å stirre på en ost som ligger ganske så stille. Så populær er cheddaren blitt at den har fått sin egen MySpace-side med over 500 venner. Oste-stykket som enda ikke har fått et navn (det er en navne-konkurranse gående på nettstedet for øyeblikket) skal bli auksjonert bort når det når det er fullmodent. Pengene skal gå til veldedighet.

Høydepunktene fra de siste tre månedene i ostens liv har blitt satt sammen til en «Best of»-video på Youtube som du kan se ved å klikke på bildet under.Takk for at du abonnerer

Motta våre nyheter via Messenger

Jeg godtar brukvervilkårene
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus