Solskjær-assist da Roma slo United

Ole Gunnar Solskjær la inn til Wayne Rooneys mål, men Manchester United tapte likevel mot Roma. Etterpå raste United-manageren.

Kveldens store syndebukk ble Paul Scholes. Vel ti minutter før pause i kveldens første kvartfinalekamp i Mesterligaen, pådro engelskmannen seg sitt andre gule kort etter å ha taklet Romas Francesco Totti.

Dermed fikk United kjørt seg mot et hissig hjemmelag, som til tider rundspilte engelskmennene.

- Vi fikk et godt resultat, spesielt med tanke på at vi fikk med oss ett bortemål, sier United-manager Sir Alex Ferguson.

Roma gikk i tet ved brassen Taddei ti minutter etter utvisningen, og kom etter hvert til masser av sjanser. Likevel maktet United å utligne ved Wayne Roonet et snaut kvarter senere. Ole Gunnar Solskjær, som spilte på topp fra start, la inn til Rooney, som tok ned ballen i en vending og klinte inn 1-1.

Men innbytter Mirko Vucinic avgjorde kampen i det 66. minutt etter en ikke altfor imponerende retur fra United-målmann Edwin van der Sar.

Solskjær pådro seg gult kort like etter, og ble byttet ut med Darren Fletcher tyve minutter før slutt.

Mens Roma produserte 10-11 store sjanser, noterte gjestene seg bare for 3-4, ifølge TV3s ekspertkommentator Knut Torbjørn Eggen.

- Dommeren dømte ikke til vår fordel en eneste gang i løpet av kampen, men jeg kan ikke klage å utvisningen, sier United-manager Ferguson oppgitt.

Da Scholes fikk se det røde kortet klappet Roma-spillerne dommeren på ryggen.

- Før kampen sa dommeren at han skulle gi gult kort til alle som ba om at andre spillere skulle få kort. Selv om en Roma-spiller krevde at Scholes skulle vises ut, så ble han ikke straffet for det - og det er fullstendig uakseptabelt, freser Ferguson.

Matchen ble for øvrig skjemmet av supporterbråk både før avspark og underveis.

I kveldens andre kamp spilte Chelsea 1-1 mot spanske Valencia på Stamford Bridge. Her sto David Silva for ett av turneringens peneste mål denne sesongen, da han skjøt spanjolene i ledelsen fra en meget vanskelig vinkel.

I går ble det 0-3-seier for Liverpool borte mot PSV Eindhoven, mens Milan og Bayern München spilte 2-2 i Milano.