Meny

Norge med kniven på strupen

Norge med kniven på strupen

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Dårlig natt for de norske curling-gutta, som tapte begge sine VM-kamper. - Nå må vi vinne resten, enkelt og greit, sier Thomas Due til ABC Nyheter.
Foto:
Det norske laget i desember 2006. (Foto: REUTERS/Sebastian Derungs (SWITZERLAND) /Scanpix)

Espen Tvedt / ABC Nyheter: VM-favoritt Canada ble som ventet for sterke for skip Thomas Ulsruds gutter.

- Vi hang ok med midtveis, men klarte ikke å utnytte de mulighetene vi fikk, og ga opp på 4 - 8 i 9 periode, sier Thomas Due til ABC Nyheter.

Dermed kunne hjemmepublikum i gigantiske Rexall Place i Edmonton feire VM-favorittenes sjuende strake seier i dette mesterskapet.

Uheldige mot Frankrike

Norge var soleklare favoritter foran nattas andre kamp - men mot Frankrike gikk det meste galt.

- Vi hadde god kontroll etter sjuende periode, men vi rota det til i den åttende. Ulsrud slo en fransk stein inn i boet, de vant perioden med tre poeng, og dermed hadde vi i realiteten tapt. For dårlig og kjempesurt, sier Thomas Due.

Norge tapte kampen 7-9, og står nå med 4 tap på sju kamper. Ingen har noen gang tatt seg til sluttspillet i VM med mer enn 4 tap.

Må vinne resten

Det norske VM-laget som besår av Thomas Ulsrud, Torger Nergård, Thomas Due, Jan Thoresen og Thomas Løvold møter Korea og Finland i natt, og Tyskland og Danmark i morgen.

- Vi har kniven på strupen, og må vinne resten. Så får vi håpe det holder til å nå sluttspillet, sier Thomas Due, som innrømmer at målet om VM-finale nå henger i en syltynn tråd.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus