Jente funnet i god behold i Vest-Agder

Letemannskapene fant sent tirsdag kveld den 16 år gamle jenta som tidligere på kvelden ble meldt savnet etter en fottur i Kvinesdal i Vest-Agder.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Flekkefjord (NTB): 16-åringen ble meldt savnet klokken 18 etter en fottur fra Krågeland Feriesenter. Letemannskaper og et Sea King-redningshelikopter ble satt inn i søket etter jenta. Klokken 23.46 ble hun funnet i god behold av helikopteret.

- Jenta dro ut på fottur sammen med foreldrene og skulle gå tilbake til hytta før de andre da hun gikk seg vill. Hun skilte lag fra de andre i 13.30-tiden, sier operasjonsleder Ove Austenå i Agder politidistrikt til NTB.

Politiet hadde kontakt med jenta på mobiltelefon tidligere tirsdag kveld, inntil hun gikk tom for strøm. Været i området var godt, men jenta var ikke kledd for å oppholde seg ute i terrenget nattetid. (©NTB)

Personvernpolicy