Meny

Jente funnet i god behold i Vest-Agder

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Letemannskapene fant sent tirsdag kveld den 16 år gamle jenta som tidligere på kvelden ble meldt savnet etter en fottur i Kvinesdal i Vest-Agder.

Flekkefjord (NTB): 16-åringen ble meldt savnet klokken 18 etter en fottur fra Krågeland Feriesenter. Letemannskaper og et Sea King-redningshelikopter ble satt inn i søket etter jenta. Klokken 23.46 ble hun funnet i god behold av helikopteret.

- Jenta dro ut på fottur sammen med foreldrene og skulle gå tilbake til hytta før de andre da hun gikk seg vill. Hun skilte lag fra de andre i 13.30-tiden, sier operasjonsleder Ove Austenå i Agder politidistrikt til NTB.

Politiet hadde kontakt med jenta på mobiltelefon tidligere tirsdag kveld, inntil hun gikk tom for strøm. Været i området var godt, men jenta var ikke kledd for å oppholde seg ute i terrenget nattetid. (©NTB)

Takk for at du abonnerer

Motta våre nyheter via Messenger

Jeg godtar brukvervilkårene
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus