Meny

«Bæ Brother» - lamming live

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

For andre året på rad er det mulig å følge lammingen på Fjeld gård i Lunner i Oppland live i realitysatsingen «Bæ Brother».

Hvem der? Nå er det sauenes tur til å utlevere privatlivet foran kamera. (Illustrasjonsfoto: Scanpix)Hvem der? Nå er det sauenes tur til å utlevere privatlivet foran kamera. (Illustrasjonsfoto: Scanpix)

Oslo (NTB): - Det er ikke mulig å komme virkeligheten tettere inn på livet uten selv å være til stede i et sauefjøs, sier sauebonde Christopher Lange til Nationen.

For det er selvfølgelig Bygde-Norges riksavis som lager reality av noe så ordinært som lamming.

"Bæ Brother" var på lufta for første gang på nationen.no i fjor - og opplevde stor suksess. Nå er det på an igjen.

- Dette er jo real reality. Andre reality-konsept er en konstruert virkelighet, men her er vi til stede i den virkelig virkeligheten, sier sjefredaktør Tove Lie.

Via levende bilder direkte fra sauefjøset kan alle som logger seg inn på avisens hjemmesider, følge lammingen i fjøset til Christopher Lange. Totalt regner sauebonden med at det blir 300 lam under årets lamming. De seks første er allerede kommet. (©NTB)

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus