Meny

Kjetil Rekdal: Fire lag kan vinne gull

Kjetil Rekdal: Fire lag kan vinne gull

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Gulltrener spår Tippeliga-thriller.
Foto:

Kjetil Rekdal tror 2007-sesongen i Tippeligaen blir jevnere enn på lenge. Foto: Terje Bendiksby/Scanpix.

Artikkelen er skrevet av Espen Tvedt.

Rosenborg, Lillestrøm, Vålerenga eller Brann vinner Tippeligaen 2007, spår Kjetil Rekdal, som tror serien blir jevnere enn på lenge.

Kjetil Rekdal følger Tippeligaen tett fra Lierse, sitt nye hjemsted i Belgia, og den tidligere Vålerenga-treneren er ikke i tvil om at årets Tippeliga blir en thriller.

- Jeg følger med på nettet, og holder meg oppdatert på stallene, hvem som gjør hva, treningsresultater og sånn, sier Lierse-trener Rekdal til ABC Nyheter, og legger til: - Dette blir jevnere enn på lenge.

Rosenborg er favoritt

Rekdal er full av lovord om trenerne i årets utgave av Tippeligaen, og mener flere av dem med stort hell kunne prøvd seg i utlandet. Han tror likevel ikke det blir trenerbenken som avgjør årets Tippeliga.

- Klubben som skal vinne serien må være heldig i de avgjørende periodene i serien. Kampprogrammet er tett i starten og på høsten. Skader på nøkkelspillere da kan avgjøre om det blir første- eller femteplass på tabellen, sier Rekdal, og trekker fram Vålerengas elendige sesongstart i fjor.

- Det ødela i praksis hele sesongen for oss.

Som de fleste andre eksperter tror Rekdal på trøndersk gull også i år:

- Rosenborg må regne med favorittstempelet i år, men de kommer ikke til å dominere eller være helt overlegne. Den tida er forbi, slår han fast.

Lillestrøm, Vålerenga og Brann utfordrere

En jevn Tippeliga til tross - skal vi tro Rekdal er det bare tre lag som kan hindre at gullet havner på Lerkendal i år.

- Lillestrøm, Vålerenga og Brann er gode nok til å vinne Tippeligaen denne sesongen, men de må ha litt flaks for å slå Rosenborg, sier han, og legger til med et fornøyd glis: - Jeg må si jeg er fornøyd med å ha vært en del av apparatet som ødela Rosenborgs seiersrekke.

Det var i 2005. Da vant Vålerenga serien. Før det må vi helt tilbake til 1991 for å finne et seriegull det ikke står Rosenborg på. Det gikk til Benny Lennartsons Viking.

Artikkelen er skrevet av Espen Tvedt.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus