Meny

Stoppet Riise-konkurs i England

Stoppet Riise-konkurs i England

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det engelske rettsvesenet gir John Arne Riise (26) frem til 30. april med å få orden på pengene sine.
Foto: Scanpix

 

 

Ifølge Liverpool Echo og ikke alltid like troverdige The Sun , ble konkurskjennelsen i går suspendert ut april. Inntil i går ettermiddag lå kjennelsen ute på det britiske konkursregisterets nettsted, men i dag er den tatt bort.

Rettsmøtet ble imidlertid holdt bak lukkede dører, og representanter fra County Court i Liverpool vil ikke bekrefte suspensasjonen overfor lokalavisen.

- Det stemmer at kjennelsen ble stanset frem til 30. april. Det betyr at den engelske prosessen stopper opp, og at John Arne nå får tid til å se nærmere på hva han skal gjøre med kjennelsen, sier Riises advokat, Ronny Lund, til ABC Nyheter.

Liverpool Echo skriver at John Arne Riise tjener 2,5 millioner pund (29,5 millioner kroner) i året for å spille i rødt. Han kreves nå for et beløp på under 1,2 millioner kroner av sin tidligere advokat.

- Jeg tror nok at denne kjennelsen har kommet veldig overraskende på ham. At det er hans tidligere advokatforbindelse som stikker kjepper i hjulene for ham, er veldig uheldig, kommenterer Lund.

ABC Nyheter meldte fredag at Liverpool-backens heleide aksjeselskap, Riise Invest AS, er gått konkurs. Det siste årsregnskapet viser en gjeld på 17,8 millioner kroner.

Riise og Riise Invest AS krever totalt 37,8 millioner av landslagsforsvarerens eks-agent, Einar Baardsen, sitt konkursbo.

Se PSV Eindhoven - Liverpool i Mesterligaen i kveld kl. 20.45 på TV3.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus