Meny

- Alle innrømmer å ha vært i Irans farvann

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Alle 15 britiske marinesoldatene som ble pågrepet av Iran for halvannen uke siden, innrømmer at de befant seg i iransk farvann, melder statlig radio i Iran mandag.  

De 15 britiske soldatene skal nå ha innrømmet å ha vært i iransk farvann. Her er en tidligere tv-opptreden. Ill.foto: ScanpixDe 15 britiske soldatene skal nå ha innrømmet å ha vært i iransk farvann. Her er en tidligere tv-opptreden. Ill.foto: Scanpix

Iransk fjernsyn viste søndag bilder av to av de britiske soldatene som blir holdt fanget i Iran. Den statlige kanalen Al-Alam viste bilder av de to, kledd i khaki-uniformer, stående foran et stort kart over Persiabukta og peke mens de så inn i kamera.
Hva de sa på opptaket, kunne ikke høres. Men ifølge fjernsynskanalen ga de en detaljert tilståelse over hvordan de kom inn i iransk farvann før de ble pågrepet. (©NTB)


Takk for at du abonnerer

Motta våre nyheter via Messenger

Jeg godtar brukvervilkårene
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus