Meny

Drapssiktet 26-åring fremstilles for varetekt mandag

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

26-åringen som er siktet for drapet på 23 år gamle Elin Laursen, fremstilles mandag for varetektsfengsling.

Nodeland/Oslo (NTB-Øyvind Lie): Han er siktet for å ha drept ekskjæresten sin i en bolig på Nodeland utenfor Kristiansand fredag. 26-åringen har i avhør innrømmet å ha forårsaket sin ekskjærestes død, og lørdag ble siktelsen mot ham utvidet til forsettlig drap.

Etterforskningen av drapet er ikke avsluttet.

- Det står igjen en del avhør, og det tekniske undersøkelsene på stedet vil fortsette, sier Pedersen. Det var ingen vitner til selve hendelsen.

Ifølge VGs kilder ble kvinnen sannsynligvis drept med flere knivstikk. Åstedet på Nodeland bærer ifølge avisen preg av at det har foregått en kamp mellom Laursen 26-åringen. Lensmann Terje Pedersen i Søgne og Songdalen vil imidlertid ikke bekrefte dette overfor NTB. Den foreløpige obduksjonsrapporten vil være klar mandag.

Mannen hadde besøksforbud hos Laursen, men oppsøkte henne allikevel for å prøve å ordne opp i forholdet som tok slutt i januar. Situasjonen kom da ut av kontroll, sier mannens advokat Sveinung Johnsen til NTB. (©NTB)
---
Forsidefoto: Tor Erik Schrøder / SCANPIX

Takk for at du abonnerer

Motta våre nyheter via Messenger

Jeg godtar brukvervilkårene
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus