Dagblad-fotograf Tom Martinsen død

Dagbladets fotograf Tom Martinsen er død 63 år gammel.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Pressefotograf i Dagbladet, Tom Martinsen, døde natt til lørdag, 63 år gammel, etter langvarig kreftsykdom. Arkivfoto: Knut Falch / SCANPIX .Pressefotograf i Dagbladet, Tom Martinsen, døde natt til lørdag, 63 år gammel, etter langvarig kreftsykdom. Arkivfoto: Knut Falch / SCANPIX .

Oslo (NTB): Martinsen har vært en markert skikkelse i Dagbladet i 35 år. I sin faste spalte Øyeblikket i Dagbladets Magasinet presenterte han bilder av kjente fotografer som betydde mye for ham personlig og for fotografiets utvikling.

Det siste bildet presenterte Martinsen lørdag, og det ble hans farvel til sitt publikum. Bildet tok han selv i Kerala i India i 1997 av en kvinne og en liten gutt som skuer utover det endeløse havet. I spalten takker han for seg, og takker alle seere og lesere som har gitt ham så mange positive tilbakemeldinger.

- Tredje og siste bilde i min lille serie av egne bilder. Vanskelig for meg å skrive dette, men sykdommen gir meg ikke noe annet valg enn å avslutte arbeidet med Øyeblikket, skrev Martinsen. (©NTB)

Personvernpolicy