Meny

Dagblad-fotograf Tom Martinsen død

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Dagbladets fotograf Tom Martinsen er død 63 år gammel.

Pressefotograf i Dagbladet, Tom Martinsen, døde natt til lørdag, 63 år gammel, etter langvarig kreftsykdom. Arkivfoto: Knut Falch / SCANPIX .Pressefotograf i Dagbladet, Tom Martinsen, døde natt til lørdag, 63 år gammel, etter langvarig kreftsykdom. Arkivfoto: Knut Falch / SCANPIX .

Oslo (NTB): Martinsen har vært en markert skikkelse i Dagbladet i 35 år. I sin faste spalte Øyeblikket i Dagbladets Magasinet presenterte han bilder av kjente fotografer som betydde mye for ham personlig og for fotografiets utvikling.

Det siste bildet presenterte Martinsen lørdag, og det ble hans farvel til sitt publikum. Bildet tok han selv i Kerala i India i 1997 av en kvinne og en liten gutt som skuer utover det endeløse havet. I spalten takker han for seg, og takker alle seere og lesere som har gitt ham så mange positive tilbakemeldinger.

- Tredje og siste bilde i min lille serie av egne bilder. Vanskelig for meg å skrive dette, men sykdommen gir meg ikke noe annet valg enn å avslutte arbeidet med Øyeblikket, skrev Martinsen. (©NTB)

Takk for at du abonnerer

Motta våre nyheter via Messenger

Jeg godtar brukvervilkårene
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus