Meny

Tutta leder og gleder seg til finalerunden

Tutta leder og gleder seg til finalerunden

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Suzann Pettersen ligger i delt ledelse med koreanske Se Ri Pak før finalerunden i LPGA-turneringen i golf i California.

Foto:
Tutta leder foran finalerunden. (Foto: Scanpix / REUTERS/Danny Moloshok)

Rancho Mirage, California (NTB): Etter en ny runde på par lørdag gikk Tutta opp i 212 slag totalt før finalerunden. Samme antall slag har koreanske Pak, og i øyeblikket står kampen om å vinne årets første Major-turnering for kvinner mellom dem.

Veteranen Paula Creamer fra USA og amerikanske Meaghan Francella ligger på delt tredjeplass bare ett slag bak de to i teten, så det ligger an til å bli litt av en thriller i finalerunden.

- Jeg er glad jeg har forrige ukes spill og følelser så frisk i minnet, det er til stor hjelp. Det var en bra generalprøve forrige uke, og søndag blir den store testen. Jeg gleder meg og føler meg godt forberedt, skrev Tutta i en tekstmelding til VG Nett etter lørdagens tredjerunde, der hun rykket helt fram i teten.

I forrige uke endte den norske jenta på annenplass i en turnering i Arizona, hennes hittil beste plassering i USA. Nå ligger hun an til å ta ytterligere et skritt opp på seierspallen og altså gå helt til topps. (©NTB)

Takk for at du abonnerer

Motta våre nyheter via Messenger

Jeg godtar brukvervilkårene
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus