Meny

Frykter Holmestrand-brannen er påsatt

Frykter Holmestrand-brannen er påsatt

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Politiet frykter at brannen i Holmestrand er påsatt.
Foto:
En kvinne i 20-årene er savnet etter en storbrann i Holmestrand sentrum natt til søndag. Politiet frykter nå at brannen kan være påsatt. Peder Gjersøe / SCANPIX

Holmestrand (NTB): En kvinne i 20-årene er fortsatt savnet etter den voldsomme brannen natt til søndag.

Bakgrunnen for at politiet frykter for at brannen er påsatt, er vitneavhør og opplysninger om brannforløpet, heter det i ei pressemelding fra politiet i Vestfold.

Mistanken om at brannen kan være påsatt, gjør at Vestfold politidistrikt ber om bistand fra Kripos til etterforskningen av saken.

Ni mennesker ble sendt til sykehus etter at det brøt ut brann i en trebygning i Holmestrand sentrum.

Det bodde tre personer i huset, og politiet hadde først ikke fått kontakt med en av dem, men nå er alle registrerte beboere gjort rede for, opplyser operasjonsleder Tor Kiste til NTB søndag morgen. Han kunne da ikke utelukke at det var flere til stede i huset.

Politiet fikk varsel om brannen 4.43 natt til søndag. Øverste etasje i den treetasjes bygningen var da overtent. Tre beboere i nabohuset ble også evakuert, men faren for at brannen skal spre seg er over. Brannvesenet drev søndag formiddag fortsatt med etterslokking.

Blant de ni som er sendt til sykehus har en fått lettere brannskader, mens resten har røykskader.(©NTB)

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus