- Tromsø-tilhengerne får sparken i idrettsstyret

- Tromsø-tilhengerne får sparken i idrettsstyret
- Tromsø-tilhengerne får sparken i idrettsstyret
Artikkelen fortsetter under annonsen

Tromsø-tilhengerne vrakes i valgkomiteens innstilling til nytt idrettsstyre. Komiteens leder Rolf Nyhus avviser at det er noen sammenheng.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen
Foto:
Vegard Ulvang og Petter Jansen jubler for at Norges Idrettsforbund og Olympiske Komité (NIF) går for Tromsø som OL-kandidat. Foto: Heiko Junge / SCANPIX

Tromsø (NTB): Valgkomiteen i Norges Idrettsforbund leverer sin innstilling til nytt idrettsstyre mandag. Det nye styret blir uten dem som ville ha Tromsø som OL-kandidat i 2018.

Seks medlemmer av idrettsstyret støttet Tromsøs kandidatur. Fungerende idrettspresident Odd-Roar Thorsen, Jonny Ternlind, Eva Arnseth, Annicke Bergh Monsen og Geir Solstad er ikke innstilt på nytt, mens Liv Bentzen har tidligere meldt fra at hun ikke ønsket å fortsette i styret.

- Jeg hadde selvfølgelig ønsket at jeg skulle få en annen beskjed fra valgkomiteen, men må bare ta inn over meg at de ikke har funnet grunn til å ta meg med videre, sier Thorsen som ikke fikk noen begrunnelse for hvorfor han ikke er med i valgkomiteens innstilling.

- Det synes jeg at jeg burde fått. Det ville vært ganske naturlig, men det var en relativt kort beskjed, sier han til NTB.

Nyhus avviser at komiteens beslutning skyldes medlemmenes støtte til ishavsbyens kandidatur. (©NTB)