Meny

Hundrevis vil booke hotellrom i Tromsø i 2018

Hundrevis vil booke hotellrom i Tromsø i 2018

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Hotellene i Tromsø opplevde fredag stor pågang av folk som ville bestille rom - i 2018.
Foto:
I Tromsø slippes jubelen løs etter at den hårfine seieren er offisielt bekreftet. Ordfører Herman Kristoffersen (t.v.) og medlemmer i Tromsø 2018 med Erlend Rian (midten) slipper følelsene løs. Og bare minutter etter ble byens hoteller nedringt av folk som ville bestille rom i 2018. Foto: Jan-Morten Bjørnbakk / SCANPIX
Tromsø (NTB): - Sekunder etter OL-kunngjøringen begynte e-poster å tikke inn fra folk som ville bestille rom i 2018. Og telefonene har heller ikke stått stille i dag, sier direktør på Viking Hotel Tromsø Roar Jensen til Nordlys.

Også direktør Ulf Johansen på Rica Ishavshotel kan fortelle om ville tilstander. Helt siden Tromsø ble utpekt som norsk søkerby har pågangen vært stor.

- Bare minutter etter kunngjøringen startet telefonen å ringe og siden har den ikke stoppet, sier Johansen.

Men til tross for den store pågangen leier hotellene ikke ut noe slik situasjonen er i dag. Dette skyldes først og fremst en intensjonsavtale med Tromsø 2018 AS.

For at Erlend Rian skal kunne inkludere en «boliggaranti» i OL-søknaden, har hotellene sagt seg villig å stille rommene til disposisjon i OL-perioden. Dette har de gjort i en skriftlig avtale. (©NTB)

Les mer:

- Vinneren som ikke er god nok 

Tromsø vant OL-kampen 

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus