Meny

Arbeidsløs engelskmann ble hindugudinne

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Steve Cooper gjorde trolig tidenes karrierehopp da han gikk fra arbeidsløs engelskmann til hindugudinne i India.

Tilhengerne av hindugudinnen Bahucharaji mener hun kan kurere barnløshet. Nå har en arbeidsløs engelskmann tatt hennes plass.Tilhengerne av hindugudinnen Bahucharaji mener hun kan kurere barnløshet. Nå har en arbeidsløs engelskmann tatt hennes plass.

En arbeidsløs engelskmann har endelig klart å skaffe seg jobb - som fruktbarhetsgudinne i India. Nå flokker pilgrimmer seg til et jungeltempel i India for å motta velsignelse fra 32 åringen fra Tooting utenfor London.

Det er The Sun som skriver om engelske Steve Cooper som gikk fra arbeidsløs mann til indisk gudinne. Ifølge avisen ansees engelskmannen som en reinkarnasjon av gudinnen Bahucharaji, som er beskytteren av indiske evenukker, som tusenvis av hinduer tror kan kurere barnløshet.

I tre måneder har engelskmannen holdt hus i et tempel nord i India. Og hver gang han går ut og beveger seg gjennom landsbyen, flokker tilhengerne seg rundt ham og roper «Jay Bahucar Ma», «Gudinnen er her!»

Som fruktbarhetsgudinne har Steve tatt det mer feminine navnet Pamela. Men tilhengerne kaller ham Prema, som er hindi for 'evig kjærlighet'.

– Jeg elsker å være her og savner ingenting fra mitt gamle liv, forteller Cooper til The Sun.

Tidligere bodde Steve Cooper i en liten leilighet i forstaden Tooting. Men da hans indiske venner påpekte at han lignet og bevegde seg som den indiske fruktbarhetsgudinnen, bestemte Steve seg for å dra til India i et forsøk på å starte en ny karriere der. Et valg han ikke angrer på i dag.

– Hele livet har jeg følt at jeg ikke har passet inn. Men her føltes det som om jeg endelig var kommet hjem. Da jeg kom til tempelet første gang, måtte jeg bare sette meg ned og smile. Alt fallt på plass, forteller Steve Cooper.

– Etter tyve minutter i tempelet, hadde folk samlet seg rundt meg, og jeg begynte å dele ut velsignelser. Når jeg berører folk, skapes det kontakt. Jeg vil bli værende her.Kilde: Ananova.com
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus