Meny

Denne uken i riksmediene:

Den bøllete, de vårkåte og de harry handlende

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det har vært en hektisk uke i riksmediedammen. Blant annet har en sjefsbølle bøllet, romper har ristet, sexdømte har fortvilet, Nobelnominerte har nektet, våren har kåtet oss opp og svenskene har redd

Mandag: VG kan melde at SV-politiker og kunnskapsminister Djupedal oppfører seg truende mot homofile og trøndere, særlig i fylla og sist på SVs landsmøte foregående helg. VG kan samtidig melde at Djupedal avviser at han er truende, han er bare engasjert (og full). I motsetning til tidligere LO-leder Valla har Djupedal likevel bedt skikkelig om unnskyldning til alle og enhver. Dessuten er han mann. Det blir dermed trolig ikke nødvendig med en granskning. Alle vet at menn er noen skikkelige rasshøl fra tid til annen.

Surprise surprise. Mira Craig kan vrikke på rompa. (Foto: Håkon Mosvold Larsen / SCANPIX).Surprise surprise. Mira Craig kan vrikke på rompa. (Foto: Håkon Mosvold Larsen / SCANPIX).

Tirsdag: Dagbladet kan melde at popstjerne Mira Craig kan vrikke på rompa . Avisen spør samtidig oss lesere om VI kan. Svaret er i stor utstrekning: Nei. Slett ikke. Men heldigvis er det noen som trosser gjennomsnittlige funksjonshemminger og sender inn til dels imponerende videoer av sine spastiske rumper.

Oppmuntrende. DU var årets person i fjor, hilsen Time Magazine - og DU blir nå definitivt årets rompe i år, hilsen Dagbladet.
Onsdag: VG kan melde at en mann som ikke ville ha sex med en kvinne ble anmeldt til politiet av kvinnen for å ha hatt sex med henne ved flere tidligere anledninger. Mannen er dømt til å betale kvinnen 20.000 kroner for å ha hatt sex med henne før hun var 16 år. Mannen er nedslått, men vil muligens ved nærmere ettertanke komme frem til at han har gjort en grei handel. Sexturer til Asia er ikke bare billig det heller. Også dessuten han jo sluppet intimsikkerhetskontrollen på Gardermoen. Torsdag: VG kan melde at den Nobelprisnominerte, miljøforkjempende, privatflyvende presidentvalgtaper Al Gore har et giganthus i Tennessee som bruker voldsomme mengder elektrisitet, og at han nekter å dempe forbruket sitt . En skulle tro at ettersom han er så mye ute og flyr for seg selv, så kunne han skrudd ned varmekablene noen hakk og slått av lyset når han er borte. Alle vet jo at han er i Norge uansett, så det er jo ikke akkurat som at han lurer noen ved å la lyset stå på.

Dagbladet kan samtidig melde at vi blir kåte om våren . Det er fordi det er lyst, vi ser mer hud og er mer ute, sier sexolog. Men dette forklarer ikke hvorfor det er så mye sex på Dagbladet.no ellers i året. Det går forøvrig også rykter om at vi blir våte av vann, trøtte av ikke å sove og at brannskader i skrittet er vondt . Av andre «nyheter» kan også nevnes at Norge er dårlige i fotball.

Fredag: NTB kan melde at påskens Harry-handel er reddet! Halluleluja! Svensk fagforeningstrussel om å holde stengt på årets helligste handledag (skjærtorsdag) har sendt sjokkbølger gjennom det norske harry-samfunn. Men nå kan lammende angst og bunnløs tomhet atter igjen byttes ut med fyll, tobakk, godis og fläsk. Gledlig påsk!

I helgen og neste uke: Se opp for pussa norsk blogger på desperat jakt etter lakrislisser og kjøttbullar i en grenseby nær deg. Denne uken i riksmediene er tilbake når ting har roet seg litt, sånn cirka 13. april.


Andreas Andersen er blogger for ABC Nyheter. Les mer på hans hjemmeside Andreasandersen.net.

Takk for at du abonnerer

Motta våre nyheter via Messenger

Jeg godtar brukvervilkårene
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus