Meny

Sjekker e-posten til ansatte etter lekkasjer til Se og Hør

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Nå skal e-postkorrespondansen til nærmere 4.000 ansatte i Nordea sjekkes.

Nordea har sterke mistanker om at kontoopplysninger er blitt solgt til Se og Hør. (Illustrasjonsfoto: Scanpix)Nordea har sterke mistanker om at kontoopplysninger er blitt solgt til Se og Hør. (Illustrasjonsfoto: Scanpix)

Oslo (NTB): - Vi bruker kodeordet «Se og Hør» for å lete etter korrespondanse mellom bankens ansatte og Se og Hør. Hvis ikke vi får napp, så blir ingen e-post åpnet, sier Nordeas informasjonssjef Kjell Flø til Dagens Næringsliv.

Han understreker at banken har hatt en nær dialog med Datatilsynet om saken.

- Jeg håper selvsagt at vi ikke finner noe, men for å opprettholde tilliten hos våre kunder er dette en nødvendig operasjon, sier Flø.

Dagens Næringsliv skrev i februar at Se og Hør gjennom flere år har hatt fullt innsyn i de kongeliges kontoopplysninger. Kredittkortopplysningene er blitt brukt som grunnlagsmateriale i flere artikler om de kongeliges shoppingturer i utlandet. På bakgrunn av opplysningene om at Nordea skal være innblandet i lekkasjene, nedsatte banken et eget granskingsutvalg. (©NTB)

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus