Meny

Vålerenga kan avgjøre NM-finalen lørdag

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Vålerenga slo tilbake og vant 4-1 over Storhamar i den fjerde kampen i NM-finalene. Dermed kan Vålerenga avgjøre på Jordal lørdag.

Oslo (NTB): Det ble en utrolig fartsfylt og underholdende første periode til tross for at målene uteble. Spillet bølget fram og tilbake, og man skulle ikke tro at lagenes spillere hadde tre kamper på fem dager i beina.

I midtperioden tok gjestene fra Hamar det første stikket. Christian Larrivée, en spiller som Vålerenga-folket fryktet på forhånd, scoret i undertall da han snappet pucken på egen blålinje, og satte pucken i mål bak Björn Bjurling med en Vålerenga-back på ryggen. Det var canadierens 13 scoring i NM-sluttspillet.

Øystein Olsen, som mistet pucken ved 1-0-scoringen, slo imidlertid tilbake etter 31 minutter så lagene var like langt før siste periode.

Tredjeperioden ble også tett og jevn, men det var Vålerenga som trakk det lengste strået. Svenske David Nyström satte inn den forløsende pucken da han styrte inn et skudd fra Kjell Richard Nygård.

Mot slutten av kampen mistet Storhamar-spillerne hodet fullstendig og gikk på to kjappe utvisninger. Istedenfor å trykke på i Vålerenga-sonen måtte de forsvare seg. De holdt lenge stand, men ga opp da Christian Chartier satte inn 3-1 med to Storhamar-spiller i utvisningsboksen. (©NTB)

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus