Meny

Dropper sex for å leve evig

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

I et forsøk på å få evig liv, har en kinesisk mann droppet all sex. Nå vil han også skilles.

Kinesiske Chen Dong har valgt å avstå fra sex i et forsøk på å få evig liv. Vi ønsker ham lykke til med eksperiment, og håper han synes det er verdt det.Kinesiske Chen Dong har valgt å avstå fra sex i et forsøk på å få evig liv. Vi ønsker ham lykke til med eksperiment, og håper han synes det er verdt det.

I sytten år har Chen Dong avstått fra sex i et forsøk på å skaffe seg evig liv. Kineseren, som er i femtiårene, tok dette drastiske valget da en kollega fortalte ham at veien til evig liv var å bli vegetarianer og å leve et liv i sølibat.

Dong syntes tydeligvis dette var en strålende idé, for ifølge nyhetsbyråene har kineseren de siste årene levd helt uten intim kontakt med sin hustru.

– Han tror helt og holdent på dette, og siden 1989 har jeg bare fått lov til å servere vegetarretter. Han har også valgt å flytte inn på et annet soverom, forteller en lettere oppgitt hustru, Yu Hui.

Chen er imidlertid helt klar på at hans nye levesett er oppskriften på evig liv.

– Enkel mat kan rense kroppen min. Og et aseksuelt liv sørger for at energien min ikke kastes bort, uttaler Dong til avisen Chongqing Business News.

Kineseren har nå fått lov til å skille seg fra sin hustru, ettersom han ønsker et stille og rolig liv i evighet. Men evig liv er ikke gratis. Retten har nå beordret Chen Dong å betale sin hustru en sum tilsvarende 60.000 kroner i kompensasjon.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus