Drillo binder seg til bettingselskap- Positivt at jeg slutter

- Positivt at jeg slutter
- Positivt at jeg slutter
Artikkelen fortsetter under annonsen

Egil Drillo Olsen har skrevet en treårs-avtale med bettingselskapet Expekt. - Positivt at jeg slutter i Vålerenga, sier Drillo.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen
Gambler
Egil Olsen har tegnet treårs-kontrakt med bettingselskapet Expekt. (Foto: Heiko Junge, Scanpix)

Tidligere i dag ble det kjent at Egil Drillo Olsen slutter som analysesjef i Vålerenga. Nå går den tidligere landslagssjefen tilbake til bettingselskapet Expekt.

– Det er to positive sider ved at jeg slutter. Det ene er at det ikke blir noen konflikt med Vålerenga. Det andre er at vi hadde en faglig uenighet, forteller Egil Drillo Olsen til ABC Nyheter.

Olsen understreker at det ikke ligger noe personlig bak dette valget.

– Jeg har trivdes veldig godt i Vålerenga. Det er bare hyggelige mennesker der.

Den tidligere landslagssjefen møtte sterk kritikk da det ble kjent at han skulle fronte et internettbasert bettingselskap. Selskapet er en direkte konkurrent til Norsk Tipping, en av norsk fotballs største økonomiske bidragsytere.

Vingling
Da saken ble kjent, valgte Drillo å fortsette i Vålerenga og å avslutte sitt engasjement med spillselskapet Expekt, etter press fra Norsk Tipping. Nå har han altså valgt å snu på flisa og foretar en helomvending.

Til ABC Nyheter forteller Drillo at han juridisk sett tror han ville stått meget sterkt i denne saken, men legger også til at han ikke ser noen hensikt med å bringe dette inn for rettsapparatet.

– Da saken ble kjent ble jeg aldri kontaktet av Norsk Tipping eller Norges Fotballforbund. Jeg har selv måttet kontakte Fotballforbundet for å finne ut av det juridiske standpunktet.

Starter i bettingselskap

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

- Drillo har signert en ny treårs kontrakt med oss, sier en oppglødd Henrik Mandal til ABC Nyheter. Mandal er daglig leder i Expekt Norge.

Den tidligere landslagssjefen og Vålerenga-strategen skal gi sine vurderinger av både Tippeligaen her hjemme og engelsk Premier League eksklusivt for brukerne av nettstedet.

Det blir ingen store endringer i forhold til den opprinnelige avtalen Drillo hadde med selskapet.

- Han vil gi tips, komme med faglige vurderinger og være med på andre arrangement med Expekt, fortsetter Mandal.

- Men vi vil nok bruke ham mer intensivt enn det som var tenkt i starten.

Det er ikke bare i Norge Expekt har funnet store navn.

- I Sverige skal Glenn Strømberg være med oss, i Polen har vi fått tak i Zbigniew Boniek og i Tyskland vil Freddi Bobic være med på laget, sier Mandal til ABC Nyheter.