Meny

Maradona innlagt på sykehus

Maradona innlagt på sykehus

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Mannen mange regner for verdens beste fotballspiller gjennom tidene, Diego Maradona (46), ble onsdag kveld innlagt på sykehus etter et sykdomsanfall.

Sykehuset forsikrer i en erklæring at Maradonas helseproblemer «ikke har sammenheng med avhengighet av farlige medikamenter».

Maradona, som nærmest på egen hånd sikret Argentina VM-gull i 1986, har tidligere gått gjennom avvenningskur for kokainmisbruk. Han er også blitt behandlet for alvorlige hjerteproblemer og overvekt.

- Hans liv er ikke i fare, men han blir værende på sykehuset, sier Maradonas lege Aldredo Cahe.

Den siste tiden har han lagt på seg igjen, og planla en tur til Sveits for å komme i form, ifølge hans personlige lege. BBC melder at argentinske medier hevder legenden ble kjørt til sykehus i ambulanse.

Ekskona Claudia Villafane og døtrene Dalma og Giannina er begge ankommet sykehuset for å støtte en av tidenes beste fotballspillere.

Maradona spilte showkamper i Norge i fjor. Fra 1977 til 1994 spilte han 91 landskamper for Argentina (34 mål). I tillegg til VM-gull i 1986 har Maradona vunnet den argentinske ligaen med Boca Juniors, den spanske cupen med Barcelona og italiensk serie A med Napoli. Han vant også Coppa Italia og UEFA-cupen under sin storhetstid i Napoli.

I 1988 ble han toppscorer i serie A (15 mål). Maradona har også fått den prestisjefylte gullballen, samt en rekke andre høyt profilerte utmerkelser. (©NTB)

Takk for at du abonnerer

Motta våre nyheter via Messenger

Jeg godtar brukvervilkårene
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus