Meny

Kjørte i 207 km/t, fikk 24 dager i fengsel

Kjørte i 207 km/t, fikk 24 dager i fengsel

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En 30 år gammel mann er i Oslo tingrett dømt til 24 dagers fengsel for å ha kjørt i 207 km/t på E6 i Ås kommune i Akershus.
Illustrasjonsfoto: Scanpix

 

 

Oslomannen hadde en gjennomsnittshastighet på 207 km/t over en strekning på 2,4 kilometer. Fartsgrensen på stedet er 100 km/t.

Råkjøringen fant sted 23. juli i fjor. Mannen foretok flere farlige forbikjøringer, og forsøkte å kjøre fra politiet. Villmannsferden endte med at han mistet styringen på motorsykkelen og veltet. Han pådro seg imidlertid bare lettere skader.

30-åringen erkjente forholdet, og dommen er i samsvar med påtalemyndighetens påstand. Mannen må også klare seg uten førerkort i tre år.

Men han er ikke alene. Lørdag kveld var en 20 år gammel mann altfor hard på gasspedalen i Åsane. Bergenspolitiet målte farten på sportsbilen hans til 192 km/t i en 80-sone.

- Vi har beslaglagt førerkortet hans. Han kan vente seg en saftig bot, samt ubetinget fengsel. Ungdommen må også klare seg lenge uten førerkort, før han kan forsøke å kjøre opp igjen, sa operasjonsleder Kjell-Tore Aarnæs til BA.no. (©NTB)
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus