Meny

Leter etter mulige voldtektsofre

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Politiet vil gjerne komme i kontakt med to kvinner som er avbildet på mobilen til en voldtektssiktet mann i Bergen. De frykter kvinnene kan være voldtatt uten at de vet det selv.
Bildene av de neddopede eller bevisstløse kvinnene ble funnet på mobilen til den 34 år gamle irakeren, som er varetektsfengslet i fire uker.. Han er nå siktet for voldtekt av en 23-åring og seksuelle handlinger mot en 18 år gammel kvinne.

Politiet fant bilder av 18-åringen på mobilen hans. I tillegg fant de bilder av to kvinner de ikke har klart å identifisere.

- Vi har funnet bilder på mobilen til mannen hvor tre kvinner fremstår som bevisstløse, neddopet eller sovende. Vi har identifisert en av disse, men mangler fortsatt identiteten på de to andre kvinnene, sier politiførstebetjent Jens Ekmann ved vold- og sedelighetsseksjonen til Bergens Tidende.

Den siktede 34-åringen nekter å ha gjort noe galt.

- Min klient har forklart at dette er venninner av ham. Det er helt vanlig å ha bilder av venninnene på MMS, sier hans forsvarer, advokat Einar Råen.

34-åringen har bistått politiet i to omfattende avhør, og har demonstrert at han ikke har noe å skjule, ifølge advokaten. Politiet tror kvinnene enten kan være utsatt for overgrep eller være viktige vitner i saken. Bildene er tatt 10. mars klokken 06.00 og 11. mars klokken 04.00 De er trolig tatt hjemme hos mannen i Bergen sentrum.

- Vi er svært interessert i å komme i kontakt med disse to kvinnene. Den ene av dem har mørkt, langt krusete hår, mens den andre virker rund i kinnene og har lyst hår. Begge kan se ut som om de er i 20-årene, sier Ekmann.

34-åringen ble onsdag varetektsfengslet i fire uker med brev- og besøksforbud, men han påkjærte kjennelsen på stedet. Saken blir trolig behandlet torsdag. (©NTB)
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus