Meny

Frelsesarmeen takker nei til strippepenger

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Frelsesarmeen vil likevel ikke ta imot penger fra Julianna Skartland, som ville strippe til inntekt for gatebarn i Brasil.

Julianna Skartland (25) i Trondheim ville kaste klærne for Frelsesarmeens gatebarnprosjekt i Brasil. Nå vil ikke Frelsesarmeen ta imot pengene. Foto: Gorm Kallestad / SCANPIXJulianna Skartland (25) i Trondheim ville kaste klærne for Frelsesarmeens gatebarnprosjekt i Brasil. Nå vil ikke Frelsesarmeen ta imot pengene. Foto: Gorm Kallestad / SCANPIX

Trondheim (NTB): – Jeg er veldig skuffet. Vi har snakket sammen på forhånd og gått gjennom alt. Jeg vet hva jeg drev med og de visste hva jeg holdt på med, sier Skartland til VG Nett.

Det var etter en tur til Natal i Brasil i januar at stripperen og tobarnsmoren bestemte seg for å hjelpe gatebarna i landet.

Tirsdag sa Frelsesarmeen at de var glade for gaven og at de takker ja til alle givere som ikke driver med noe ulovlig. Onsdag hadde de ombestemt seg.

– Vi har sett på hvordan denne saken har blitt oppfattet i offentligheten. Vi ønsker ikke at det skal reises tvil om vårt standpunkt mot kommersialisering av sex, og vi ser i ettertid at publikum oppfatter dette som et samarbeid. Derfor har vi valgt å takke nei til inntektene fra aksjonen, sier kommunikasjonssjef Andrew Hannevik i Frelsesarmeen. (©NTB)

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus