Meny

Savnet student funnet død i København

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Dansk politi bekreftet tirsdag at 21 år gamle Trygve Strand Friisk er funnet død i København. Den norske studenten har vært savnet siden 8. mars.

Købenahvn (NTB): Det var to unge jenter som tirsdag morgen oppdaget liket av en ung mann i kanalen ved Strandgade i den danske hovedstaden. Kilder i politiet i København bekrefter overfor NTB at det er den savnede Trygve Strand Friisk fra Ås i Akershus som er funnet. Det foreligger ingen mistanke om noe kriminelt i forbindelse med dødsfallet.

– Vi kan ikke si at vi er ett hundre prosent sikre på den dødes identitet før han er identifisert av noen som kjente ham. Det vil bli gjort på likskuet onsdag, sier kriminalassistent Karsten Nøhr ved etterforskningsavdelingen hos politiet i København.

Nøhr opplyser at det er funnet eiendeler på liket som tilhørte Trygve Strand Friisk. Liket hadde også fysiske kjennetegn, blant annet et operasjonsarr, som tilsvarer det den savnede studenten hadde.

Strand Friisk forsvant natt til 8. mars etter et besøk på utestedet LA Bar. (©NTB)

---

Forsidefoto: Scanpix

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus