Meny

Supportermeninger før sesongstart

Stormen fra Aalesund: - Bjørnebye får sparken først

Stormen fra Aalesund: - Bjørnebye får sparken først

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det nærmer sesongstart til årets sesong i Tippeligaen. Her kan du lese noen av supporternes egne meninger rett før det braker løs. Først ut er nyopprykkede Aalesunds trofaste tilhengere, Stormen.

Foto: Svein Ove Ekornesvåg, aafkbilder.com
Aalesund-supporterne tror klubben vil overleve i Tippeligaen.

Supporterme spiller en viktig rolle for alle de 14 Tippeligalagene i Norge. Mandag 9. april sparkes første runde av årets sesong i gang.

ABC Nyheter vil hver dag frem mot starten presentere en av supportergruppene til topplagene i Norge. Klubben skal svare på noen spørsmål som er viktig for enhver ihuga fotball-fan og si sin mening om hvordan de tror årets sesong vil ende.

Første gruppe ut er Stormen fra Aalesund.

1- Hvilken plassering havner dere på i år?
Vi havner på 9.plass. Deilig at alle «eksperter» rundt om i landet også i år tror vi blir dumpekandidat. Skal bli kjekt å overraske!

2 - Hvem er klubbens viktigste spiller?
Magnus Kihlberg ser ut til å bli en svært viktig brikke. Han har vært overbevisende i treningskampene så langt, og jeg tror han kan være akkurat den spilleren som trengs for at vi endelig skal kunne etablere oss i Tippeligaen. Av spillere som allerede har vært i klubben en stund, må Adin Brown og Halli Gudmundsson nevnes. Aarøy kommer også til å bli svært viktig.

3 - Hvilken nykommer virker mest spennende i laget?
Magnus Kihlberg som nevnt over.

4 - Hven av de forsvunnede spillerne vil bli mest savnet?
Dedé kan vel kalles for forsvunnet? Vi har vel egentlig ikke mistet noen som hadde forsvart plass i startoppstillingen.

5 - Hvilken spiller i Tippeligaen skulle dere helst hatt på laget deres?
Hadde ikke sagt nei til Daniel Nanskog. Vi trenger en skikkelig målscorer, da hadde toppscoreren fra i fjor vært midt i blinken!

6 - Hvem er første trener som får sparken i år?

Både tror, og så smått håper at Start skal slite i år. Sier derfor Stig Inge Bjørnebye. Hadde heller ikke sagt nei til at vi fikk fjernet Henning Berg fra media en stund, men tror dessverre ikke at Lyn kommer til å slite nok til at det skjer.

7 - Hvem er Tippeligaens mest usympatiske spiller?

Vidar Riseth er en type jeg aldri har likt.

Slik tror Stormen at årets tabell ser ut ved sesongslutt:

1. Rosenborg
2. Brann
3. Lillestrøm
4. Vålerenga
5. Viking
6. Stabæk
7. Lyn
8. Strømsgodset
9. Aalesund
10.Sandefjord
11.Start
12.Tromsø
13.Fredrikstad
14.Odd

- Rosenborg vinner fordi de heter Rosenborg og bare tok seg en pause i 2005, da Enga vant. Det blir jevnt på plassene bak, men jeg tror Brann drar det lengste strået siden de sikkert har Tippeligaens bredeste stall. Fra 3. plass og ned til rundt 7. og 8. er det plent umulig å si, men vi tror i alle fall at Viking gjør det betraktelig bedre enn i fjor.

Skulle gjerne satt Godset lenger ned, men tror nok de klarer seg med god margin. Aalesund havner som sagt på 9.plass, mens Sandefjord er det mange som undervurderer også i år, derfor berger de plassen.

Start kommer til å slite fram mot sommeren uten Johnsen og Hæstad, og det hjelper lite hvis de skulle komme tilbake med tanke på at da går Strømstad mest sannsynlig ut dørene. De to «fantastiske» brassene de har hentet kommer nok til å vise seg som mindre fantastisk når sesongen er i gang.

Tromsø berger seg til kvalik ved hjelp av spissene, uten de hadde de vært fortapt.

Fredrikstad holdt på å rykke ned for to år siden, de holdt på å rykke ned i fjor, i år gjør de det!

Odd rykker ned, rett og slett fordi det er på tide, og med tanke på at de må være Tippeligaens kjedeligste lag. Spesielt nå når det ser ut som Svindal Larsen forsvinner. Skiens-laget skal slite hardt.

Hva mener du om Stormen sine betraktninger før starten? Skriv en kommentar under. Følg med i morgen. Da presenterer vi en ny supporterklubb til et av Tippeligalagene.

Dersom du vil skrive kampreferat fra årets Tippeliga, trykk her.

Takk for at du abonnerer

Motta våre nyheter via Messenger

Jeg godtar brukvervilkårene
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus