Meny

Turtelduer tatt på fersken - fikk bare rabatt

Turtelduer tatt på fersken - fikk bare rabatt

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det kjærlighetssyke paret krevde gratis reise med cruiseskip etter å ha blitt tatt på fersken under et cruise i Karibien. De fikk bare rabatt.
Romantisk utsikt
Den romantiske utsikten fra lugaren fikk et par til å kaste klærne - til vindusvaskerens store glede. Paret krevde to cruisebilletter i kompensasjon, men rederiet ville bare gi dem rabatt.

Foto: Flick.
De to turtelduene ombord i det norske cruiseskipet Norwegian Jewel ble grepet av den romantiske utsikten fra lugaren, og bestemte seg liksågodt for å kaste klærne og oppleve en hyggelig hyrdestund for åpent vindu.

Men da vindusvaskeren dukket opp, ble den romantiske stemningen brått borte.

– Klokken var åtte på morgenen og vi var akkurat ferdig med å være intime da vi hørte lyder på balkongen. Vi tittet ut og oppdaget denne fyren som holdt på med vedlikehold rett utenfor vinduet vårt! Vi ble sjokka, forteller den opphissede mannen, ifølge NBC.

Paret ble rasende ettersom de mente at de ikke hadde fått beskjed om at det var vindusvasking i vente, og krevde derfor to gratisbilletter fra det norske cruiserederiet i oppreisning for å ha blitt fersket i akten.

Norwegian Cruise Line var ikke like enige i at paret fortjente to gratisbilletter i kompensasjon for tort og svie, og tilbød heller 25 prosent i rabatt på et fremtidig cruise.

Det store spørsmålet er om det er mulig i det hele tatt å sette en prislapp på situasjoner som dette. Hvor mye kan man kreve dersom man blir fersket mens man er intime? Diskusjonen har gått på NBC sine sider, og folk ser ut til å være splittet i sine syn.

Noen mener at paret ikke fortjener noe som helst. Andre er enige med paret og sier at de også ville ha saksøkt rederiet.

Har du en mening om saken? Post din kommentar i kommentarfeltet under.
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus