Meny

8.000 høns brant inne

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En driftsbygning med 8.000 høns brant ned til grunnen i Soknedal i Sør-Trøndelag natt til mandag.

Eieren fikk meldt fra til brannvesenet, men natt til mandag brant likevelk 8.000 høns inne i Sør-Trøndelag. Ill.foto: ScanpixEieren fikk meldt fra til brannvesenet, men natt til mandag brant likevelk 8.000 høns inne i Sør-Trøndelag. Ill.foto: Scanpix

Det var eieren av den 150 meter lange driftsbygningen i Soknedal som meldte ifra om brannen på gårdsbruket ved 23-tiden søndag kveld. Politi og brannvesen rykket ut til stedet, men det var ikke mulig å redde de 8.000 fjærkreene inne i bygningen.
- Brannvesenet hadde kontroll over brannen litt etter klokka 1 i natt. Hele bygningen var da brent ned til grunnen, sier operasjonsleder Håvard Simonsen ved Sør-Trøndelag politidistrikt til NTB.
Brannvesenet vil holde vakt og drive etterslokking fram til morgenen. Årsaken til brannen var natt til mandag ikke kjent og lensmannen i Midtre Gauldal vil starte etterforskning av dyretragedien. (©NTB)


Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus