Meny

Dagen derpå for Åge Hareide

Dagen derpå for Åge Hareide

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Åge Hareide smilte tappert dagen etter det flaue 1-2-tapet mot Bosnia.
Foto: Scanpix
Landslagstrener Åge Hareide forlater Oslo på vei til Frankfurt sammen med fotballandslaget søndag ettermiddag hvor Norge skal spille neste kvalifiseringskamp mot Tyrkia.
Oslo (NTB): - Det er dagen derpå, i hvert fall for oss. Vi fikk oss en ubehagelig overraskelse. En skikkelig på hakespissen, sa landslagssjefen.

Hareide trakk nok en gang fram at Norge skapte målsjanser (12), men måtte ha straffe for å score, og sammenlignet med Ungarn-kampen (4-1-seier) da Norge produserte én sjanse mindre. Selv om Norge tydelig ikke har flyt for tiden, ser han positivt på at Tyrkia venter allerede onsdag.

Tyrkerne nedsablet regjerende europamester Hellas med 4-1 i Aten lørdag, riktignok med god hjelp fra en slepphendt Antonios Nikopolidis i det greske målet.

- Tyrkia er et bedre lag enn Bosnia. De var både gode og heldige mot Hellas. Nikopolidis var helt i EM og mot oss, sa Hareide om den slepphendte keeperen, som måtte ta tre av baklengsmålene på sin kappe.

- Det er en stor mulighet, og en stor mulighet til å gjøre noe annerledes. Toget har ikke på langt nær gått. Vi skal forsøke å rette på dette. Standhaftighet er viktig i fotball, poengterte Hareide. (©NTB)

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus