Meny

Serbia reiser marmorstatue av Samantha Fox

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En marmorstatue av tidligere glamourmodell, popstjerne og 80-tallets store sexsymbol Samantha Fox blir snart å finne i Serbia.

Om statuen får tommelen opp av Samantha Fox gjennstår fremdeles å se. Foto: Reuters / ScanpixOm statuen får tommelen opp av Samantha Fox gjennstår fremdeles å se. Foto: Reuters / Scanpix

- Vi elsker henne. Hun er et autentisk 80-talls sexsymbol, så hvorfor skulle vi ikke reise et monument for henne? Andre byer har sine helter i sine parker, så hvorfor kan ikke vi, sier Fox-fan Obrad Banovic ifølge Ananova.com.

- Vi er også oppmerksomme på at hennes mest berømte attributter kan behøve spesialbehandling, så vi planlegger å bruke marmor av beste kvalitet, forsikrer Banovic.

Beslutningen om å reise en Samantha Fox-statue skal ha kommet etter at hun takket ja til å synge på en popfestival i landet neste måned.

Nylig besluttet en landsby nord i Serbia å reise en statue av filmhelten Rocky Balboa, som ble portrettert av Sylvester Stallone i serien med boksefilmer.

Takk for at du abonnerer

Motta våre nyheter via Messenger

Jeg godtar brukvervilkårene
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus