Meny

Brann to ganger i samme bygård

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En person er alvorlig skadd etter en brann i en bygård i Oslo søndag morgen. Fire timer etter at brannen var slukket, brøt den ut igjen på samme sted.

Brannvesenet måtte igjen rykke ut til Kirkeveien 51 hvor det tidligere på natta hadde brutt ut brann der et titalls persjoner måtte kjøres til medesinsk sjekk og behandling. Foto: Morten Holm / SCANPIXBrannvesenet måtte igjen rykke ut til Kirkeveien 51 hvor det tidligere på natta hadde brutt ut brann der et titalls persjoner måtte kjøres til medesinsk sjekk og behandling. Foto: Morten Holm / SCANPIX

Oslo (NTB): Politiet fikk melding om brannen i Kirkeveien 51 klokken 5.11.

-25 personer er evakuert og sju er kjørt til Ullevål universitetssykehus, sier operasjonsleder Gunn Anita Bjørnbakk i Oslo politidistrikt til NTB.

Sykehuset opplyser at tilstanden er alvorlig, men stabil, for en 37 år gammel mann som har fått røykskader. De andre skal kun ha blitt lettere skadd.

Det er uklart hvor brannen begynte, men det skal ha vært fyr i en hel etasje.

Fire timer etter at brannen ble slukket, tok det på nytt fyr i leiligheten.- Det brøt ut brann i samme leilighet hvor den første brannen oppsto. Det brant kraftig, og flammene sto ut vinduet, men den er nå slukket, sier operasjonsleder Finn Belle.

Det var folk i underetasjene i bygningen da brannen startet opp igjen, men ingen av dem ble skadd.

Ingen av beboerne som bor i tredje etasje og oppover har foreløpig fått flytte tilbake fordi det har vært mye røyk i bygningen. (©NTB)

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus