Meny

Tause om Ullevaal-sikkerheten

Tause om Ullevaal-sikkerheten

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Hafslund Sikkerhet som utførte sikkerhetskontrollen ved Ullevaal stadion lørdag kveld, ønsker ikke å kommentere at bosniske supportere fikk med seg såkalte bengalske lys inn på stadion.

Foto:
Etter 50 sekunder ble kampen på Ullevål lørdag avbrutt fordi bosniske supportere kastet fyrverkeri i store mengder ut på banen. Foto: Stian Lysberg Solum / SCANPIX
Oslo (NTB): - Vi utfører et arbeid på oppdrag for Fotballforbundet. Det er de som bestemmer hvilket nivå sikkerheten skal ligge på, sier informasjonsdirektør Frode Geitvik i Hafslund Sikkerhet til Aftenposten.no.

Bengalske lys er en form for bluss. Allerede etter få sekunder av kampen mellom Norge og Bosnia kastet bosniske fotballfans blussene ned på banen som ble helt røyklagt. Reklameskilt begynte å brenne og kampen ble avbrutt i 35 minutter før den kunne starte igjen.

Geitvik fulgte ikke kampen fra tribuneplass lørdag kveld, og visste ikke hva slags instrukser hans mannskaper på Ullevaal hadde fått i forkant av kampen.

- At noe har gått galt vil vel de fleste være enige i, men detaljene kan jeg ikke si noe om. Det må Fotballforbundet gjøre. Det er de som står ansvarlige, sier Geitvik.

Ingen har gitt ham melding om at noen var misfornøyd med jobben Hafslund gjorde på Ullevaal lørdag kveld. Geitvik understreker imidlertid at dersom noen er misfornøyd, beklager Hafslund det. (©NTB)

Les også:

Bosnias B-lag vant skandalekampen

Norges skandalekamp avbrutt

Takk for at du abonnerer

Motta våre nyheter via Messenger

Jeg godtar brukvervilkårene
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus