Meny

Djupedal truet partikollega

Djupedal truet partikollega

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Kunnskapsminister Øystein Djupedal truet fredag en partikollega fra Sør-Trøndelag med at karrieren ville ta en brå slutt dersom han gikk inn for Ingrid Fiskaa som nestleder i SV.

Foto:
Lise Åserud / SCANPIX
Oslo (NTB): Djupedal gikk løs på Snorre Valen i Sør-Trøndelag SV som var med i den forberedende valgkomiteen. Valen har gått sterkt inn for Ingrid Fiskaas kandidatur, men fikk høre at dersom han ikke nå skiftet side og gikk inn for Bård Vegar Solhjell, skulle Djupedal sørge for at Valens politiske karriere ville få en brå slutt, skriver Bergens Tidende.

Flere var vitne til opptrinnet, og SV-leder Kristin Halvorsen ble informert om saken. Lørdag måtte Djupedal be om unnskyldning.

Valen bekrefter hendelsen overfor avisen, men ønsker ikke å kommentere den ytterligere. Han forteller at Djupedal har bedt om unnskyldning, men nytt standpunkt har han ikke.

- Jeg har ikke endret standpunkt, jeg støtter Fiskaas kandidatur, sier han.

Øystein Djupedal mener saken er «avsluttet» og ønsker ikke å kommentere den. (©NTB)

Takk for at du abonnerer

Motta våre nyheter via Messenger

Jeg godtar brukvervilkårene
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus