Meny

Brannen på Fosen Mekaniske under kontroll

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Brannvesenet fikk lørdag ettermiddag kontroll over dieselbrannen på Fosen Mekaniske Verksted på Rissa i Sør-Trøndelag. Ingen kom til skade under brannen.
Rissa (NTB): - Vi har fått talt opp alle ansatte på stedet og ingen er skadd, sier operasjonsleder i Sør-Trøndelag politidistrikt, Tore Kyllo, til NTB.

Brannen oppsto da en tank med over 1000 liter diesel eksploderte i forbindelse med båtbygging på Fosen Mekaniske Verksted lørdag ettermiddag. Det brant blant annet kraftig rundt en båt nede i en dokk på anlegget.

Den ansatte som varslet om brannen fikk stanset gasstilførselen til de som jobbet med båten og sørget for at de kom seg i sikkerhet.

- Det var nok med på å begrense skaden betydelig. Brannvesenet har kommet seg ned i dokken og regner med å ha fått avkjølt stedet og slukket brannen relativt raskt, sier Kyllo.

Det var en stund fare for at brannen skulle spre seg, blant annet fordi det befant seg flere dieseltanker på stedet. Politiet kunne lørdag ettermiddag avblåse spredningsfaren. (©NTB) 

Les også: Eksplosjon på Fosen Mek.

Illustrasjonsfoto forside: Scanpix 

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus