Meny

Turboneger på turné

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Turboneger er klar for norgesturné. Avsparket for ny konsertsesong ble tatt på SXSW i Austin, Texas i forrige uke og bandet har lagt opp til både klubbkonserter og festivalopptredener i Norge.

Turboneger med vokalist Hank Von Helvete (bildet) i spissen legger ut på klubbturné i Norge i mai og er klar med nytt album i juni. Her fra Norwegian Wood-festivalen i Oslo i fjor sommer. Foto Stian Lysberg SolumTurboneger med vokalist Hank Von Helvete (bildet) i spissen legger ut på klubbturné i Norge i mai og er klar med nytt album i juni. Her fra Norwegian Wood-festivalen i Oslo i fjor sommer. Foto Stian Lysberg Solum

Turboneger skal også spille en rekke internasjonale festivaler i sommer, og er blant annet bekreftet til Englands største hardrockfestival - Download. Der står også navn som Iron Maiden, Linkin Park, Slayer og My Chemical Romance på plakaten.

Download finner sted på den klassiske Monsters Of Rock-arenaen Donington Park utenfor Birmingham 8. juni.

Nytt Turboneger-album kommer i juni, og første smakebit derfra, singlen «Do You Do You Dig Destruction?», kan nå høres på radio og lastes ned digitalt.

Salgsstart for billetter til alle klubbshow i mai er lørdag 24. mars. I Bergen blir det to konserter på samme dag, den første med fri aldersgrense.

Alle festivaler er i salg bortsett fra Sommerfesten i Førde der billettsalget starter onsdag 4. april.

Klubbturné:
23. mai: Stavanger, Folken
24. mai: Bergen, Garage
25. mai: Oslo, Rockefeller
26. mai: Trondheim, Rosendal Scene
27. mai: Brattvåg (Ålesund), Ingebrigt Davik-Huset

Festivaler:
09. juni: Førde, Sommerfesten
23. juni: Jevnaker, Sankthansfest
29. juni: Hell, Hell Music Festival
02. juli: Kristiansand, Quartfestivalen
14. juli: Stavern, Stavernfestivalen (©NTB)

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus