Crickettrener Woolmer ble myrdet

Crickettrener Woolmer ble myrdet
Crickettrener Woolmer ble myrdet
Artikkelen fortsetter under annonsen

Pakistans engelske crickettrener Bob Woolmer ble myrdet ved kvelning. Det slo politiet på Jamaica fast torsdag ettermiddag.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen
Foto:
Pakistanske barn tenner lys inne i en kirke for trener Bob Woolmer som ble funnet død søndag. Politiet på Jamaica slår nå fast at han ble drept. (Reuters / Akram Shahid / Scanpix)

Kingston, Jamaica (NTB-AP): Det mistenkelige dødsfallet blir nå etterforsket som et drap. Woolmer ble kvalt på hotellrommet sitt etter at Pakistan gikk på et ydmykende tap mot Irland i cricket-VM. Nederlaget gjorde at pakistanerne ikke klarte å ta seg videre i mesterskapet.

Obduksjonsrapporten viser klart og tydelig at Woolmer mistet livet etter å ha blitt kvalt. Nå undersøker politiet på Jamaica alle overvåkingskameraene på hotellet der Woolmer bodde. Eventuelle vitner blir også bedt om å melde seg.

En av etterforskerne som er satt på saken, Mark Shields, sier at politiet nå undersøker om flere enn en person kan være innblandet i drapet, for Woolmer var en veldig stor og røslig kar, og politiet mener det ikke kan ha vært lett å overmanne ham.

Foreløpig har ikke politiet foretatt noen arrestasjoner. Det blir også sagt at det foreløpig ikke er noen mistenkte i saken, men engelsk politi har sendt en erfaren etterforsker til Jamaica for å bistå det lokale politiet i etterforskningen.

VM i cricket går videre til tross for den tragiske saken som fikk en overraskende og trist vending torsdag ettermiddag, men drapet på Bob Woolmer kaster mørke skygger over mesterskapet, og det er ingen tvil at den tragiske saken har satt sine spor. (©NTB)